Туризъм

Забавления

Предлагаме билети за

Аквапарк Несебър

Всеки милиметър в него е проектиран и изграден по най-високите съвременни стандарти за безопасност, с мисъл и внимание към най-малкия детайл, за да ви вдъхнови да се впуснете в незабравим водовъртеж от емоции: от прилив на адреналин, до пълен релакс.
Тук ще откриете невероятно разнообразие от пързалки, басейни, реки, шатри, вкусна храна и напитки. Забавлявайте се истински през всяка секунда от посещението си.

Посещение на

Стария Несебър

Това е един от най-старите градове в Европа. Основан е от траките около 3000 години преди новата ера и е смятан за града в България с най-много запазени архитектурни паметници от Средновековието. В Стария Несебър има 23 църкви и културни паметници от различни епохи.
Днес старинният Несебър се стреми да запази романтичната си атмосфера с тесните си павирани улички, малки площади, двуетажни къщи с каменни земни и дървени горни етажи, които са с външни стълбища и стърчат над улиците, магазини за сувенири, кръчми, механи и прекрасни цветни градини.

ГРАД БЯЛА

Плажове

Бреговата ивица на общината се характеризира със съчетание от скалист бряг, малки заливи, плажови ивици с пясъчни дюни. Просторната плажна ивица в съчетание с широколистна гора, благоприятната температура на морската вода и нейната чистота предлагат оптимални условия за профилактика и възстановяване по крайбрежието на града. Плажът на Бяла е дълга, красива и широка пясъчна ивица. Морската вода е кристално чиста, чудесна за къпане и подходяща за малки деца. Бяла е отличен морски курорт, където можете да прекарате прекрасна почивка със семейството си!
Плажната ивица на курорта Обзор е на 5 мин с автомобил и е дълга около 10 км и широка от 20 до 60 м. Особено красив е Южният плаж. Пясъкът е зърнест, със златист цвят.

Антична крепост

нос Св. Атанасий

В миналото е използвана в различи времеви периоди – датирани между IV в. пр. Хр. и началото на VII в. През 614 г. крепостта е опожарена при нашествие по нашите земи. В наши дни много от разкопките са реставрирани, а макетите помагат за цялостния вид от преди 1400 години. Най-разкрита на острова е ранно-християнска базилика. Археологическите находки свидетелстват, че тя датира от V-VІ век. Оградена е от масивна ограда от камъни и тухли, която на места достига височина от 150 сантиметра.

ЗООПАРК

Горица

Намира се на главния път Варна-Бургас, на 8км от гр. Бяла преди село Горица. В нея се представени множество животни като Паун, Монголски фазан, Златен фазан, Сребърен фазан, Кралски фазан, Японски пъдпъдък, Зеленоглава патица, Щраус, Кенгуру, Лама, Камерунска коза, Муфлон, Дива свиня, Виетнамска свиня, Елен лопатар, Благороден елен, Кон, Пони, Чакал и др.
Зоологическа градина Горица е изградена с множество алеи и дървени мостове за разходка, както и специални наблюдателници за разглеждане на хищните животни. Към зоопарка има изграден ресторант, където може да си похапнете и да си починете от пътуването си.

ПОСЕЩЕНИЕ НА

Хепи Ленд

Хепи Ленд е уникален със своята архитектура, дизайн и тематичната подразделеност. Намира се на 28 км от град Бяла по главен път Бургас-Варна. Съчетава отделни кътове, различни по тематика, декор и оборудване със съоръжения, автентично пресъздаващи съответната приказна действителност: ``Джунгла``,``Воден парк``, ``АТВ писта``, ``Пикник Барбекю``, ``Гъливер``, ``Карта на България``, ``Дино свят``, ``Веселите къщи``, ``Мексикана``, ``City of el Paso``-``Texas``, ``Tortuga``.
Освен неповторимата приказна атмосфера, парк ``Хепи Ленд`` включва и обекти за бързо хранене, коктейл-бар, удобен паркинг. За разнообразните и вълнуващи преживявания на посетителите се грижат екипи от аниматори. Те ще влизат в ролите на популярни приказни и филмови герои, както и ще демонстрират разнообразни артистични способности.
error: Content is protected !!
ГАРАНТИРАНО НАЙ-ДОБРА ЦЕНА

Правейки директна резервация

през нашия сайт, Вие получавате гарантирано най-добра цена!